Đề kiểm tra 1 tiết anh văn lớp 8

-

quý khách hàng đã xem bạn dạng rút ít gọn gàng của tư liệu. Xem với tải ngay lập tức bạn dạng rất đầy đủ của tài liệu trên phía trên (472.03 KB, 3 trang )


Bạn đang xem: Đề kiểm tra 1 tiết anh văn lớp 8

https://giaitoan8.com - Chia sẻ tư liệu, đề thi miễn phí.

Trang 1

www.Giaitoan8.com

ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT

Môn: Tiếng Anh LỚPhường 8

Thời gian: 45 phút

I. Choose the best option (from A, B, C or D) to complete each sentence: (3.0pts)

1. I don"t know how ____________ a birthday cake?

A. make B. making C. to make D. made

2. ____________ you post this letter for me, please? – OK.

A. Do B. Are C. Will D. Shall

3. The man ____________ in the garden is my grandfather.

A. works B. working C. worked D. is working

4. Glass should be collected & sent to lớn factories for ____________.

A. reusing B. reducing C. refilling D. recycling

5. We ____________ morning exercise at six o’cloông xã yesterday.

A. took B. take C. are taking D. were taking

6. My friend, Lam ____________ to lớn school late.

A. is always going B. was always going C. goes always D. always goes

7. The Statue of Liberty ____________by French people.

A. thiết kế B. designed C. was designed D. was designing

8. Ha Long Bay is ____________ by UNESCO as a World Heritage Site.

A. studied B. recognized C. known D. seen

9. ____________ is often called “The Windy City”.

A. Hawaii B. Chicago C. Thủ đô New York D. San Francisco

10. She promises she ____________ study hard for the next exam.

A. won’t B. will C. is D. must

11. ____________ in Cambodia should be really known as a wonder.

A. Angkor Wat B. The Taj Mahal

C. The Hanging of Babylon D. The Statue of Zeus

12. My school hasn’t held a/an ____________ contest yet.

A. flower-arranging B. flowers-arranging
(2)

https://giaitoan8.com - Chia sẻ tài liệu, đề thi miễn phí tổn.

Trang 2 II. Choose the word or phrase that is not correct in standard English. (1pt)

1. I always keep the window open so as to letting the fresh air in. A B C D

2. Lan tidied the bedrooms & cleaned the windows since yesterday.

A B C D

3. He is going to get lớn work earlier in order impress the boss.

A B C D

4. Da Lat is known like a thành phố of pines, waterfalls và flowers.

A B C D III. Complete the passage with the words given. (2pts)

walk narrow friendly town

We are having a wonderful time in Hoi An. The streets here are so (1) ____________ that cars are not allowed to enter the center of the (2) ____________. Therefore, we have sầu khổng lồ (3) ____________. The houses are very old but beautiful. The people are very (4) ____________ and helpful. I love this place so much.

III. Put the verbs in brackets into the correct khung. (2pts)

1. While Tlặng (drive)______________ to lớn work, he had a wonderful idea. 2. We ( not meet) ______________ since last year.

3. Would you mind if I (turn) ______________ on the TV?

4. I (do) ______________ my homework between 8 & 9 pm last night.

IV. Reorder the words khổng lồ make complete sentences: (1pt)

1. always / she / watching / is / TV / .

...

2. have sầu / I / already / done / my / homework / .

...

V. Rewrite the sentences so that they have the same meaning as the original ones. (1pt)

1. We will invite some old teachers to our class meeting.

 Some old teachers ______________________________________________________

2. “I can vị this test”, he said.


(3)

https://giaitoan8.com - Chia sẻ tư liệu, đề thi miễn chi phí.

Trang 3 ĐÁPhường ÁN ĐỀ THI

I. Choose the best option (from A, B, C or D) khổng lồ complete each sentence: (3.0pts) Môi câu đúng 0.25 điểm

1. C 7. C

2. C 8. B

3. B 9. B

4. D 10. B

5. D 11. A

6. A 12. A

II. Choose the word or phrase that is not correct in standard English. (1pt) Mỗi câu đúng

0.25 điểm

1. C 2. A 3. C 4. B

III. Complete the passage with the words given. (2pts) Mỗi câu đúng 0.5 điểm

1. narrow 2. town 3. walk 4. friendly

III. Put the verbs in brackets inlớn the correct form. (2pts) Mỗi câu đúng 0.5 điểm

1. was driving 2. haven"t met
3. turned
4. was doing

IV. Reorder the words to lớn make complete sentences: (1pt) Mỗii câu đúng 0.5 điểm

1. She is always watching TV.

2. I have already done my homework

V. Rewrite the sentences so that they have sầu the same meaning as the original ones. (2pts)

1. The glass bottles are broken into small pieces. 2. He said he could bởi vì that kiểm tra.


Tài liệu liên quan


*
Sở đề kiểm tra 1 huyết môn giờ anh lớp 12 năm 2016 2017 có câu trả lời 25 753 4
*
đề khám nghiệm 1 máu môn tiếng anh lớp 1hai năm năm 2016 2017 tất cả câu trả lời 25 562 2

Xem thêm: " As You Know Là Gì ? Những Cấu Trúc Thường Gặp Với Động Từ Know

*
Bộ đề chất vấn 1 tiết môn giờ anh lớp 9 năm 2017 2018 gồm lời giải 69 445 1
*
Tổng phù hợp đề đánh giá 1 ngày tiết môn giờ anh lớp 7 năm 2017 2018 gồm lời giải 58 190 0
*
bo de kiem tra 1 tiet mon tieng anh lop 10 phái mạnh 2017 2018 co dap an 747 33 235 0
*
tong hop de kiem tra 1 tiet mon tieng anh lop 7 nam giới 2017 2018 co dap an 8821 58 167 0
*
bo de kiem tra 1 tiet tháng tieng anh lop 11 nam giới 2017 2018 teo dap an 1263 40 426 0
*
Đề chất vấn 1 tiết môn Tin Học 7 trắc nghiệm, từ luận tất cả lời giải 3 75 0
*
Đề chất vấn 1 tiết môn Công Nghệ 8 trắc nghiệm, từ luận gồm lời giải 3 64 0
*
Đề soát sổ 1 huyết môn Địa lý 8 trắc nghiệm, từ luận có đáp án 2 38 0
*


Tài liệu chúng ta search tìm vẫn sẵn sàng download về


(472.03 KB - 3 trang) - Đề khám nghiệm 1 tiết môn Tiếng Anh 8 trắc nghiệm, từ bỏ luận có đáp án
Tải phiên bản đầy đủ ngay
×